The next generation in Workplace and Facility Management

De voordelen van objectOne

Het comfort van de gebruikers

Dankzij de gegevens die objectOne verzamelt, garandeert u het comfort van de gebruikers door het C02-gehalte, de temperatuur en de vochtigheidsgraad van de lokalen te controleren. U kunt de werking van uw HVAC-systeem hieraan aanpassen en zo uw gebruikers zo een optimaal comfort bieden.

Kritieke lokalen

Het beheer van kritieke lokalen zoals het afvalbakkenruimte en de technische ruimte, is vaak een probleem. Een slecht beheer van deze lokalen kan resulteren in talrijke klachten en kan het comfort van de gebruikers van het gebouw in belangrijke mate verstoren. Aan de hand van de doorgestuurde gegevens kunt u de hygiënische staat van deze lokalen controleren en indien nodig corrigerende maatregelen nemen.

Bezettingsgegevens

Dankzij de sensoren die in de vergaderzalen en werkruimten zijn geïnstalleerd, krijgt u realtime alle bezettingsgegevens.

Als u objectOne combineert met meetingOne, kunt u reservaties annuleren als de zalen niet binnen 15 minuten in gebruik zijn genomen.

GEGEVENS REALTIME VERZAMELEN BIEDT NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR HET BEHEER VAN WERKRUIMTEN.

Specificaties van het product

Bezetting en reservatie

  • Dankzij de sensoren die in de vergaderzalen en werkruimten zijn geïnstalleerd, krijgt u realtime alle bezettingsgegevens en kunt u gemakkelijk een werkruimte reserveren.

Bezettingsstatistieken

  • Met enkele klikken kunt u uw gegevens analyseren en samenvoegen. Zo stelt u “dashboards” samen over het gebruik van uw werkruimten en gebouwen. Sleutelindicatoren helpen u de bezettingsgraad van uw werkruimten en parkings optimaliseren.
  • In optie kan de bezetting van uw parkings online worden geplaatst. Uw vrije plaatsen kunnen worden verhuurd en nieuwe inkomsten genereren.

Het comfort van de gebruikers

  • Dankzij de gegevens verzamelt door objectOne, garandeert u het comfort van de gebruikers door het CO2-gehalte, de temperatuur en de vochtigheidsgraad van de lokalen te controleren. U kunt de werking van uw HVAC- systeem hieraan aanpassen en uw gebruikers zo een optimaal comfort bieden. U vermijdt ook dubbele boekingen van de lokalen en optimaliseert het gebruik ervan.
  • Het beheer van de kritieke lokalen, zoals het vuilnisbakkenlokaal en het technisch lokaal, is vaak een probleem. Een slecht beheer van deze lokalen kan talrijke klachten tot gevolg hebben en het comfort van de gebruikers van het gebouw in belangrijke mate verstoren. Aan de hand van de doorgestuurde gegevens kunt u de hygiënisch staat van deze lokalen controleren en indien nodig corrigerende maatregelen nemen.

Integratie met myC1, andere technologieën en randapparatuur

  • U kunt de visioone module combineren met de volledige myc1 suite: guestOne, meetingOne, facilityOne, objectOne, phoneOne, ...
  • U kunt ze integreren met QR-, Hid-technologie en anderen protocollen.
  • U kunt ze verbinden met alle toegangscontrolesystemen: badgelezer, elektronische poortjes, barcodelezer.
  • U kunt ze integreren met diverse toegangscontrolesoftware, waaronder DBM 6000.