The next generation in Workplace and Facility Management

visioOne

OPTIMALISEER HET ONTHAAL VAN UW BEZOEKERS, LEVERANCIERS EN DIENSTVERLENERS

Onthaalzuil

Met visioOne beschikt u over een multifunctionele, gebruiksvriendelijke, moduleerbare, schaalbare en gemakkelijk te installeren onthaalzuil. De zuil kan in elke omgeving worden geïntegreerd: hal, openbaar gebouw, toegang tot een verdieping, ...

U kunt de toegang tot de gebouwen automatiseren dankzij de QR-code of eiD-lezer.

De zuil en het scherm personaliseren

U laadt het logo van uw keuze op en past het welkomstbericht aan

We luisteren graag naar uw wensen. U kunt (tegen supplement) ook het uitzicht van de zuil aanpassen: kleur, plaats van uw logo, integratie in het meubilair van uw ontvangstruimte.

De toepassing op afstand beheren

U kunt de gegevens op elk moment op afstand wijzigen. De gegevens worden onmiddellijk aangepast. Dat is erg handig als u meer dan één gebouw of site beheert: verplaatsingen zijn niet meer nodig.

Borne d'accès

Uw bedrijf ontvangt geregeld bezoekers, leveranciers en dienstverleners. Met de module visioOne verhoogt u de veiligheid en de efficiëntie en verlicht u de werklast van uw medewerkers. Uw bezoekers goed ontvangen geeft ook een positief beeld van uw bedrijf.

De voordelen van visioOne

Bezoekers identificeren en controleren

Bij elke oproep wordt een foto van de bezoeker gemaakt. Deze wordt doorgestuurd naar de persoon die de bezoeker verwacht.

Die optie verhoogt het comfort en de veiligheid.

U kunt ook voor een videofonieoplossing kiezen, zodat u de bezoeker en zijn omgeving onmiddellijk op het scherm kunt zien.

Oproepen en toegangscontroles beheren

U programmeert de oproepen van de zuil naar het nummer van uw keuze (vaste lijn of gsm).

Zo kunt u de deuren openen, waar u zich ook bevindt: op kantoor, thuis of zelfs tijdens verplaatsingen.

U leidt de oproepen af naargelang de gedefinieerde uurprofielen.

De toepassing op afstand beheren

U kunt de gegevens op elk moment op afstand wijzigen. De gegevens worden onmiddellijk aangepast. Dat is erg handig als u meer dan één gebouw of site beheert: verplaatsingen zijn niet meer nodig.

Het gecentraliseerde beheer garandeert de consistentie en de integriteit van de gegevens.

visioOne
visioOne

Specificaties van het product

Gepersonaliseerde onthaalzuil

 • Multifunctionele, gebruiksvriendelijke, moduleerbare, schaalbare en gemakkelijk te installeren onthaalzuil. De zuil kan in elke omgeving worden geïntegreerd: hal, openbaar gebouw, toegang tot een verdieping, ...
 • U kunt het uitzicht van de zuil aanpassen: kleur, plaats van uw logo, integratie in het meubilair van uw ontvangstruimte.

Onthaal van bezoekers

 • Bij de reservatie wordt er een QR-code en een digitale code verzonden. die code geeft u toegang tot de werkruimte die u volledig autonoom aan de receptie of op de parking van het gebouw hebt gereserveerd.
 • Bij elke oproep wordt er een foto van de bezoeker gemaakt die wordt doorgestuurd naar de persoon die de bezoeker verwacht.
 • U programmeert de oproepen van de zuil naar het nummer van uw keuze (vaste lijn of gsm). Zo kunt u de deuren openen, waar u zich ook bevindt: op kantoor, thuis of zelfs tijdens verplaatsingen.
 • U kunt ook voor een videofonieoplossing kiezen, zodat u de bezoeker en zijn omgeving onmiddellijk op het scherm kunt zien.

Beheer op afstand

 • U kunt de gegevens op elk moment op afstand wijzigen. De gegevens worden onmiddellijk aangepast. Dat is erg handig als u meer dan één gebouw of site beheert: verplaatsingen zijn niet meer nodig.
 • Logo, welkomstbericht, oproepsnummers, afleiding van oproepen, uurprofielen, toegangspunten, alles is op afstand aanpasbaar.

Integratie met myC1, andere technologieën en randapparatuur

 • U kunt de visioone module combineren met de volledige myc1 suite: guestOne, meetingOne, facilityOne, objectOne, phoneOne, ...
 • U kunt ze integreren met QR-, Hid-technologie en anderen protocollen.
 • U kunt ze verbinden met alle toegangscontrolesystemen: badgelezer, elektronische poortjes, barcodelezer.
 • U kunt ze integreren met diverse toegangscontrolesoftware, waaronder DBM 6000.